Hvad er Lux Nordica? Vores Profil & 3 Nøgleord

Velkommen til Lux Nordica. Vi er en webshop der tænker på, hvordan vi kan hjælpe vores kunder med at få lidt mere luksus ind i deres liv, både ved at forbedre hjemmet samt ved at pleje ens kropslige tempel.

Med et sundt nordisk perspektiv, og en solid sans og stærk passion for netop nordisk stil, står Lux Nordica stolt og stærkt frem, som en webshop med forstand på netop det du har brug for når du skal opgradere eller udskifte din stil, både i hjemmet og på det personlige plan. Vi har ambitioner om, at fremlægge et overskueligt overblik over stilrige produkter, som giver dig en sikkerhed om at her bliver du mødt i øjenhøjde, med produkter af høj kvalitet. Vi vil nemlig gerne være på samme bølgelængde, som vores kunder.

Lux Nordica vil hjælpe dig med, at opløfte og videreudvikle din stil. Det gælder både i hjemmet, og med måden du fremstiller og passer på dig selv. Lux Nordica vil nemlig være en web-shop der kan leve op til netop dit ambitionsniveau. Lux Nordica forsøger dagligt, at videreudvikle vores varesortiment, sådan at vores produktudvalg er af en sådan kvalitet, at de kan opløfte den stil, som vores kunder fortjener. Derfor vil du kunne finde et stort udvalg af luksusprodukter fra kendte mærker, som netop har evnen til både at ændre, opløfte, og komplementere den stil man måske har valgt i forvejen.

Vi tager inspiration fra diverse af tidens trends og nyheder, og forsøger derudfra at skabe et vareudvalg som følger med tiden, dog uden at glemme det bedste fra trends gennem tiderne. Derfor finder du i vores boligsektion luksusprodukter af den klassiske variant, trendy retroudvalg, samt både industrielle og moderne løsninger til boligindretning. Men det er ikke alt vi sælger. Lux Nordica specialiserer sig indenfor både boligtekstiler, samt livsstilsprodukter såsom pleje- og skønhedsvarer.

For mange er det et must, at kunne forynge huden sådan at ens udseende er i perfekt match med den boblende og ungdommelige personlighed som man sagtens kan have hele livet. Derfor har vi samlet et udvalg af plejeprodukter, der kan give nyt liv til ens hår, og blødgøre ens hud. Men vi har selvfølgelig også make-up, til de som ønsker at gøre noget ekstra ud af sig selv med kosmetik som måske aldrig går af mode.

Ligesom med vores bolig-sektion, så har vi gået meget op i, at også vores skønhedsudvalg kommer fra kendte mærker, som er attraktive for vores kunder. Du kan derfor trygt handle hos os, med den viden at vi går op i hvad der kommer hjem til dig.

Skønhed: Hovedkategori #1

En af vores to store hovedkategorier, er ‘Skønhed.’ Her vil vi introducere dig for hovedkategorien, ved at minde dig om præcis hvorfor man bør gå op i produkter som disse.

Det kan være så forfærdeligt nemt når der sker så meget andet i ens dagligdag, men man må ikke glemme sig selv i det daglige ræs. Skønhedsprodukter kan jo nemlig hjælpe på ens humør og selvværd, og det kan endda hjælpe en med at blive parat på enhver udfordring. 

Det giver sig selv, at skønhedsprodukter er til, for at give én muligheden for at sætte den rigtige fod forrest. Det er måden hvorpå man bedst kan fremstille en selv. Make-up og beauty-produkter til ansigtet er med til at lave et passende game face, om man vil. Som var man soldat med ansigtsmaling, så er skønhedsprodukter med til at hjælpe en med at matche ens personlighed og ambitionsniveau med den begivenhed man går ind til.

Men skønhedsprodukter er selvfølgelig også med til at holde en ung. De rigtige cremer kan gøre underværker for en, ligesom noget så simpelt som en læbestift kan transportere en tilbage til da man var helt ung, når man ser sig selv i spejlet. Lux Nordica har samlet kvalitetsprodukter i kategorien ‘Skønhed,’ og hvis du ønsker at præcisere din søgen, så vælg blot en af underkategorierne i vores menu.

Bolig: Hovedkategori #2

HB France 100x85 Australia Black - Polstrede gavle NEXUS En ekstra polstret kant omkring gavlen giver ekstra visuel dybde i gavlen og fungerer som en støtte til hovedet. alt til soveværelset
HB France 100×85 Australia Black Polstrede gavleNEXUS alt til soveværelset

Hvis vi går videre til den næste hovedkategori, så befinder vi os primært indendørs. Det er her hvor du skal sætte dit eget aftryk på dit hjem via boligtilbehør og møbler. Her bør din stil og din personlighed komme til udtryk.

Hvordan vil du gerne have din bolig skal fremstå? Mange ser gerne at deres personlighed og ambitionsniveau kommer til udtryk i ens indretning, og derfor så handler det om at finde produkter man kan se sig selv i. Det kan eksempelvis være med luksus- og kvalitetsprodukter til boligen som kan bygge op om den attraktive nordiske designstil. Minimalistiske karaktertræk som lys, natur, og sorte-og-hvide nuancer kan nemlig klæde hjemmet godt. 

I Lux Nordicas robuste udvalg af boligprodukter, finder du et stort udvalg af attraktive elevationssenge, smuk plakatkunst og wall art, mange forskellige lamper som emmer af luksus, og meget meget mere. Her kan du altså roligt gå på opdagelse, når du skal finde ud af hvordan din personlighed og din stil skal komme til udtryk i dit hjem.

Lamper: De 3 Nøgleord

En af vores mest luksuriøse kategorier, er vores brede udvalg af kvalitetslamper. Her vil vi derfor gerne introducere jer for vores udvalg, sådan at vores besøgende forstår hvorfor man bør lukke lyset ind med Lux Nordica’s selektion af lamper.

Når det handler om at skabe den rette indretningsstil, så kan den rigtige lampe gøre underværker. Et rum kan med rette bygges op om en særlig attraktiv lampe, og Lux Nordica‘s selektion af lamper inkluderer adskillige luksusprodukter som kan danne hjemmets midtpunkt, hvorom man kan tilsætte personlige karaktertræk til sin særlige indretningsstil.

Når vi kigger på en lækker lampe fra vores vareudvalg, så er der tre nøgleord, som måske allerbedst beskriver hvad vi leder mest efter når vi skal have en lampe op at hænge. De tre nøgleord er lyset, luksus, og nordisk.

Vi har adskillige produkter som er oplagte i det nordiske hjem, hvor solens stråler — altså lyset — velkommes, og sorte-og-hvide nuancer hører hjemme. Vi har mange udsøgte produkter som ikke blot er luksus lysspredere, men også hygge- og stemningsspredere.

Ligegyldigt hvilken type lampe du leder efter, så er vi sikre på der er noget der passer til din smag. Hos os kan du nemlig anskaffe dig attraktive lamper fra kendte mærker, hvis produkter er designet af nogle iderige indretningsarkitekter. Her hører design- og installationskunst hjemme, og det kommer især til udtryk i denne kategori, med sidens måske mest attraktive produkter der bør kunne retfærdiggøre deres prisniveau.

Vores Profil: Lux Nordica

luxnordica
luxnordica

Der er mange vigtige spørgsmål, når man skal finde en god webshop. Såsom, hvorfor skal du handle hos netop Lux Nordica fremfor andre? Og måske vigtigst af alt, hvad står vi for og hvem handler her? I denne sektion, vil vi beskrive vores ambitioner, vores udvalg, og give dig en idé om hvorfor du som kunde skal bruge din tid hos os.

Der er mange ting man kan udlede fra vores navn Lux Nordica. Det mest oplagte, er naturligvis en forbindelse mellem det nordiske og så et højt kvalitetsniveau. Det er også sandt, at hvis vi skal definere os selv som webshop, så er det som en online butik med luksus produkter der passer til den nordiske eller skandinaviske designstil. Dertil er der, som nævnt, ofte også en forbindelse til ‘lyset’ der skal lukkes ind i vores hjem ifølge denne designstil.

Vi vil forsøge at præsentere tilbud når tiden, markedet, og produktet er til det. Men det er vigtigere for os, at sikre at vores produkter er af en særdeles høj kvalitet. Man kommer ikke udenom det faktum at kvalitet koster noget, men hos os skal man kunne finde produkter som retfærdiggør prisen og som kan bibeholde værdien, eller måske endda stige i værdi. Altså vil du finde adskillige produkter hos os, hvor det er tydeligt at attraktiviteten af de enkelte produkter ikke har falmet og heller ikke står til at falme. Ægte kvalitet fornægter sig ej, og det er den ægthed vi har ambitioner om at tilbyde vores kunder.

Vi ser nemlig på vores kunder som livsnydere, hvilket vi også selv er. Vi ser vores kunder, som en gruppe af individer der ved hvad de vil have. Det kan være de er detaljeorienterede, eller gerne vil tilføje noget eksklusivitet og attraktivitet centralt i hjemmet. Det kan være vores kunder ønsker at højne livskvaliteten med luksusprodukter som kan leve op til deres niveau og ambitioner. Det er netop de muligheder vi har ambitioner om at tilbyde til vores kunder, og vi vil altid være taknemmelige hvis i vælger at tage på rejsen med os, ved at udforske hjemmesidens vareudvalg og indhold.

Det du skal vide om Lux Nordica

Vi ved godt, at det kan være overvældende at skulle læse gennem en hel introduktionsartikel. For at hjælpe dig med at komme til de hurtige svar som du søger, har vi her samlet en kort F.A.Q., der indeholder svar på nogle af de vigtigste spørgsmål om Lux Nordica. Men hvis du ønsker yderligere information, så skal du blot dykke ned i artiklen ovenfor, eller tage kontakt til vores menneskelige kundeservice.

  • Hvad er Lux Nordica? Lux Nordica er en online webshop, der giver dig mulighed for at anskaffe dig luksusprodukter med god stil både til dit kropslige tempel og til dit hjem. Find her både skønheds- og boligprodukter, der kan hjælpe dig med at perfektionisere din personlige stil.
  • Hvad står Lux Nordica for? Når du tænker på Lux Nordica, så vil vi have at du forestiller dig kvalitet og luksus som kan bibeholde og ophøje en designstil såsom den lyse nordiske. Kort sagt, så repræsenterer vores webshop et bredt varesortiment af produkter, som passer til vores kerneværdier. Det vil sige, at hos os skal du kunne finde produkter der retfærdiggør deres pris. Vi har ambitioner om, at have et udvalg af produkter som kan holde deres værdi uden at falme i attraktivitet.
  • Hvordan kan man lære mere om Lux Nordica eller sortimentet på siden? Vi har en fremragende menneskelig kundeservice, som er parate på at svare på ethvert spørgsmål du skulle have interesse i at spørge. Husk at der ingen dårlige spørgsmål er, blot dårlige svar, og dem holder vi os heldigvis fra. Samtidig, så arbejder vi også dagligt på forfatning af artikler, som kan beskrive kollektioner, nyheder, trends, eller, som denne artikel, kan beskrive denne webshop.