Persondatapolitik

Ved at benytte www.luxnordica.com accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik. LuxNordica respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som du giver på hjemmesiden. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personlige oplysninger.
Hvis du ikke kan acceptere datapolitikken, bedes du undlade at benytte denne hjemmeside.

Personoplysninger
Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv.

Luxnordica.com har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig.

Luxnordica.com indsamler og behandler oplysninger om dig, når du:
giver kontooplysninger i forbindelse med, at du opretter eller foretager ændringer på din brugerkonto hos os med henblik på at benytte visse ydelser

  • ser eller foretager køb af en vare eller en serviceydelse fra en virksomhed, som har sine tilbud på vores hjemmeside
    foretager betaling af køb
  • sender en forespørgsel, klage eller giver os feedback
  • i øvrigt giver personoplysninger til os via hjemmesiden
  • Luxnordica.com indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige (f.eks. emailadresse eller privat adresse) for at levere den ydelse, du efterspørger.

Registrering af personoplysninger og personhenførbare oplysninger er nødvendige for at kunne analysere, hvordan du bruger Luxnordica.com via Google Analytics. Luxnordica.com indsamler ikke personhenførbare oplysninger om dig fra tredjemand.

Luxnordica.com opbevarer ikke informationer om betalingsmidler, fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på Luxnordica.com videregives kun til:

• Virksomhedens interne afdelinger

• Udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere varer eller serviceydelser, som du har bestilt

• Forretningspartnere med henblik på at registrere og vedligeholde din brugerkonto

Luxnordica.com videregiver i øvrigt kun personoplysninger til andre, fx misbrugsregistre i henhold til gældende lov, hvis du udøver misbrug eller svindel over for Luxnordica.com

For at kunne videreudvikle og forbedre Luxnordica.com fører vi statistik over, hvordan du bruger hjemmesiden. Statistikken anvendes udelukkende i opsummeret form, fx til at se hvilke sider og browsere, du bruger mest.

Luxnordica.com anvender Google Analytics og Omniture til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics og Omniture. Google Analytics og Omniture kan også videregive informationerne til tredjepart, hvor loven kræver dette, eller til tredjepart, som udfører opgaver for dem. Privatlivsvilkårene for Google Analytics og Omniture accepteres ved besøg på Luxnordica.com og fremgår af http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html og http://www.adobe.com/privacy.html.

Bortset fra i ovenstående tilfælde, videregiver Luxnordica.com ikke data om din brug af tjenesterne på Luxnordica.com

Hvor lagres dine personoplysninger?

Personoplysningerne lagres på servere i Sverige. Nogle personoplysninger administreres af en tredjemand (databehandler), som opbevarer og behandler personoplysninger på Luxnordica.com vegne i henhold til denne datapolitik og den gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Vi opbevarer kun personoplysningerne, så længe det er nødvendigt i forhold til de oplyste formål ovenfor.

Adgang til oplysninger

Du kan altid ændre i dine kontooplysninger og interesseområder. Herunder kan du angive, om du ønsker, at vi skal kontakte dig i forbindelse med tilbud på varer eller serviceydelser eller framelde dig nyhedsbreve.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til os på kundeservice@luxnordica.com eller ved at udfylde formularen nederst på siden.

Nordic Brand House
Strandvejen 70 2 th
2900 Hellerup
CVR: 40815155